Våra WiFi lösningar

wifi2logoSwedes

motor2


Vi designar, installerar och hanterar professionella WiFi lösningar

accellrateWiFidesktop2


Öka företagets produktivitet och minimera IT-Kostnader. 

Läs mer om våra lösningar

» WLAN

WLAN

 

Med rätt planering och marknadsledande produkter bygger vi WLAN som når högre hastigheter och ett mer tillförlitlig WiFi än aldrig förr. I och med att användare blir mer rörliga och flexibla, ser vi en tydlig trend att förlita sig på WiFi som den viktigaste, om inte enda internetanslutningen.

Genom att bygga en korrekt nätverksdesign och radioplanering, minskar kostnaden samtidigt som kvalitén och prestandan ökar. Ett problemfritt nätverk med full rörlighet ökar effektiviteten och upplevelsen för alla anslutna användare. Vi erbjuder avancerade funktioner som; användarkontroll, push-out meddelande, positionering och kontroll ner till varje enhet. Efter måna år i Telekombranschen har vi sett vikten av en felfri och rörlig anslutning.

» visa mindre

» Säkerhet

Säkerhet

Mobila enheter ställer högre krav på säkerhet och infrastruktur. Med tillämpad kontroll, anpassade gästnätverk, VPN, brandväggar och fullständig URL hantering, säkerställer vi nätverksanslutningen. Genom att göra detta ser vi till att din affärskommunikation förblir 100% i drift, även när nätet är högt belastat. Full insikt i användarens beteende ger dig full säkerhet och mycket användarbar information. Vi säkerställer att hela systemet är uppdaterat med de senaste programvarorna och funktionerna!

» visa mindre

» Mobiltäckning

Mobiltäckning

Vi använder våra mobiltelefoner överallt, och tar ofta för givet att de alltid skall fungera, oavsett miljö. Men moderna fastigheter är byggda med material som dämpar signalstyrkan. Täckningen inomhus blir därför otillräcklig och ibland helt obefintlig. Med avancerade radiomätningsverktyg, planerar vi och installerar allt du behöver för en fullständig radiotäckning.

» visa mindre

» Hantering

Hantering

Vi övervakar alla Accesspunkter och switchar. Genom detta löser vi anslutningsproblemen innan de inträffar. Med realtidskontroll och övervakning av varje enhet, får vi en full insikt i nätets kapacitet.

» visa mindre

Accellrate WiFi

Snabbare installation

Accesspunkter som är igång på några minuter, utan någon egen IT expert på plats. Spara kostnader och öka intäkter med en korrekt nätverksdesign och radioplanering.

Snabbare nätverk

Upp till 10x snabbare än konkurrentens i högt belastade nät.

Snabbare underhåll

Uppdatera eller utöka ditt nätverk med ett enda musklick.

Snabbare ledtider

En leverantör ger snabba beslutsvägar, snabb kundanpassning och alltid hög kompetens för support nära till hands.

 

Kontakta oss!

 

eller ring oss på:

+46 72 23 29 057

On English